Projektek

Jelenlegi és lezárt projektek

Lollipop reklámverseny – díjnyertes rendezvény

Az adidas Ozweego sneakerét a Footshopban mutattuk be az Inspire Rendezvényügynökség segítségével. A több, mint 80 megjelent újságíró és influencer izgalmas programokon vehetett rész, melyeket az Ozweego 90-es években indult sikertörténete inspirált. A 2019-es Lollipop Reklámversenyen Sajtóesemény kategóriában Ezüst díjat kapott a rendezvény.


Instagram stratégia és konzultáció

Miután részletes elemzést készítek a megbízó Instagram profiljáról, megalkotom azt a tartalmi és üzleti stratégiát, aminek segítségével hatékony növekedést érhetünk el. Ezt követően rendszeres riportok segítségével tekintjük át az eredményeket, szükség esetén elvégezzük a terv finomhangolását, és beépítjük a platform változásait, valamint a felhasználói viselkedés legfrissebb trendjeit a következő időszak terveibe.


Forwardist

A Forwardist magazin a blog.hu szárnyai alatt indult 2019 nyarán, elsősorban a tartalom készítés és management feladatokat látom el.


Footshop – PR és rendezvény

A prémium sneaker piacon meghatározó Footshop esetében az volt a célunk, hogy a lifestyle sajtó körében növeljük a márkaismertséget, és vezető magazinok, illetve azok weboldalai rendszeresen jelenítsék meg az üzletben található termékeket. Az influencer marketinget is a mainstream irányba toltuk népszerű és hiteles partnerekkel.

Eszközeink:

  • sajtóesemények
  • rendszeres sajtóközlemények
  • a szerkesztők és stylistok munkájának aktív támogatása

PUMA Magyarország – PR és rendezvény

A PUMA esetében az éppen megalapozott médiakapcsolatok ápolása volt a legfőbb cél, emellett pedig az influencer marketing kiteljesítése. A PR és marketing célok indokolták egy nagyobb volumenű fotózás lebonyolítását is.


Printa Budapest

A Printa esetében kiemelkedően fontos volt a környezettudatos, zero waste szemléletmód kommunikációja, így a kis létszámú, kötetlen, beszélgetős eseményekre, interjúkra helyeztük a hangsúlyt. A webshop új termékeinek fotózásában stylistként működtem közre.


Thomas Sabo – PR manager

A PS Creative Agency szárnyai alatt a Thomas Sabo PR feladatait egy éven át láttam el. Sajtóközlemények szövegezése és kiküldése, influencer marketing stratégia és management, social media felületek kezelése, showroom működtetés, sajtó kapcsolatok ápolása, különböző rendezvények (in-store B2B és B2C, valamint nagyobb volumenű kollekció prezentáció) szervezése, illetve más brandekkel való kollaborációk felkutatása és menedzselése tartozott a feladataim közé.


Stíler

A Stíler blog társ alapítója és szerkesztője voltam 2014-től 2018-ig. A blog arculatának megtervezésétől a tartalom gyártásig, a közösségi média csatornák managementjétől a tévés szereplésekig minden folyamatban részt vettem.


Újságírás, szerkesztés

Az InStyle magazinnál töltött 5 év alatt a képszerkesztéstől a divatszerkesztésig volt alkalmam részt venni a lap munkájában, illetve a kiadó egyéb print és online kiadványai készítésében is közreműködtem. Később a Presztízs Sport és Presztízs Style magazinok divat rovatát vezettem, majd a psmagazin.hu és a player.hu felületein is rendszeresen jelentek meg cikkeim. A WestEnd City Center márkamagazinját vezető szerkesztőként és stylistként készítettem.

Hírdetés
%d blogger ezt szereti: